ស្វែងរកសាច់ញាតិ
ឥតគិតថ្លៃ · ស្ម័គ្រចិត្តចូលរួម · មនុស្សដែលនៅរស់មិនដែលត្រូវបានចែករំលែកឡើយ
កំពុងផ្ទុក…
30ប៉ុន្តែមើលចុះ ពីចំណោមពួកសុចរិត នោះទ្រង់បានរៀបចំពលរបស់ទ្រង់ ហើយបានតាំងសារទូតទាំងឡាយ គឺបំពាក់ដោយអំណាច និងសិទ្ធិអំណាច ហើយបានអនុញ្ញាតឲ្យពួកគេចេញទៅ ហើយនាំពន្លឺនៃដំណឹងល្អទៅឲ្យពួកគេ ដែលនៅក្នុងសេចក្ដីងងឹត គឺទៅដល់គ្រប់ អស់ទាំងវិញ្ញាណនៃមនុស្សលោក ហើយដំណឹងល្អត្រូវបានផ្សាយដល់ពួកអ្នកស្លាប់ តាមបែបដូច្នោះហើយ។
គោលលទ្ធិ និងសេចក្ដីសញ្ញា 138:30យ៉ូសែប អែហ្វ ស៊្មីធ រៀបរាប់ពីការនិមិត្តរបស់លោក អំពីមនុស្សស្លាប់អ្វីដែលព្រះគម្ពីរ និងពួកព្យាការីបង្រៀនអំពីពង្សប្រវត្តិ →សំណួរ
តើវាដូចនឹង Relatives Around Me របស់ FamilySearch ដែរឬទេ?
វាជាគំនិតដូចគ្នា ប៉ុន្តែនៅក្នុងកម្មវិធីរុករកណាមួយ ជំនួសឲ្យកម្មវិធីទូរស័ព្ទ ហើយជាមួយមែកធាងពីកន្លែងណាក៏បាន (មែកធាង TempleKit របស់អ្នក ឬឯកសារ GEDCOM ពី FamilySearch, Ancestry ឬកម្មវិធីផ្សេងទៀត)។ TempleKit មិនដែលចូលគណនី FamilySearch ឡើយ។
តើនរណាក៏អាចស្វែងរកខ្ញុំបានដែរឬ?
បាន លុះត្រាតែអ្នកបើក « អនុញ្ញាតឲ្យអ្នកប្រើ TempleKit ផ្សេងទៀតរកខ្ញុំតាមឈ្មោះ » ហើយទោះបីជាដូច្នោះក៏ដោយ ពួកគេឃើញតែឈ្មោះបង្ហាញ និងទីក្រុងរបស់អ្នកប៉ុណ្ណោះ រហូតដល់អ្នកទទួលយកសំណើរបស់ពួកគេ។ បើមិនដូច្នោះទេ មានតែមនុស្សដែលអ្នកផ្តល់លេខកូដឲ្យ ឬសាច់ញាតិនៅក្បែរអ្នក ខណៈពេលដែលអ្នកទាំងពីរបើក « នៅក្បែរ » ប៉ុណ្ណោះ ដែលអាចភ្ជាប់បាន។
តើអ្វីខ្លះត្រូវបានចែករំលែក?
ឈ្មោះបង្ហាញរបស់អ្នក ទីក្រុងមួយ (ស្រេចចិត្ត) និងជីដូនជីតានៅក្នុងមែកធាងរបស់អ្នកដែលបានស្លាប់ហើយ៖ ឈ្មោះ ឆ្នាំកំណើត និងប្រទេសរបស់ម្នាក់ៗ លេខសម្គាល់ FamilySearch របស់គាត់ ប្រសិនបើអ្នកបានបន្ថែម និងចំនួនជំនាន់ថយក្រោយ។ មិនដែលមានមនុស្សដែលនៅរស់ មិនដែលមានមែកធាងទាំងមូលរបស់អ្នក ហើយមិនដែលមានទីតាំងពិតប្រាកដរបស់អ្នកឡើយ។
តើវាត្រឹមត្រូវកម្រិតណា?
ការផ្គូផ្គងតាមលេខសម្គាល់ FamilySearch គឺត្រឹមត្រូវពិតប្រាកដ។ ការផ្គូផ្គងតាមឈ្មោះ ឆ្នាំកំណើត និងប្រទេស ត្រូវបានសម្គាល់ថា « អាចជា » ពីព្រោះមនុស្សពីរនាក់អាចមានឈ្មោះដូចគ្នា។ ទំនាក់ទំនងនេះត្រឹមត្រូវបានត្រឹមតែកម្រិតនៃមែកធាងទាំងពីរប៉ុណ្ណោះ។
តើខ្ញុំបិទវាដោយរបៀបណា?
ការកំណត់ → បិទ និងលុបប្រវត្តិរូបរបស់ខ្ញុំ។ ប្រវត្តិរូប ការភ្ជាប់ និងជីដូនជីតាណាមួយដែលអ្នកកំពុងតាមដាន នឹងត្រូវលុបចោល។